Editorial: Začínáme blogovat1 min read

Milý deníčku,

nevěřil bych, že tuhle větu někdy napíšu. Nikdy neříkej nikdy, co?

Svůj Diář mám popsaný plány a úkoly (no jo, Journal zatím nemám), Notes se mi hemží poznámkami z online schůzek… a pro moje myšlenky už nezbylo jiný místo. Občas něco utrousím v naší facebookové skupině Doller Friends nebo na webináři, ale myslím, že některé věci si rozhodně zaslouží probrat víc do hloubky. Tak jsme založili dolleří blog.

DOLLER nikdy nebyl jen o produktech.

Protože DOLLER nikdy nebyl jen o produktech. Chceme tě motivovat, posouvat a dávat ti podněty k přemýšlení. Dřív k tomu skvěle sloužily přednášky nebo naše eventy, které bývaly hojně navštěvované. To je v dnešní době utopie. Proto když se teď nejde potkávat normálně, můžeme se aspoň setkat s kafem nebo vínem v ruce tady na blogu. Nebudem se mačkat a dostane se na každýho 🙂 

Ale nemysli si, že to bude jen můj samožerský deníček. Můžeš se samozřejmě těšit i na spoustu obsahu od jiných lidí. Čekají tě tu novinky okolo našeho brandu, backstage, pikantnosti, rozhovory, lifehacky a kreativní tipy. Články od lidí, které znáš ze svého instáče, ale i od těch, co jsou inspirativní a možná jenom nejsou tolik vidět. Třeba i od tebe. 

Věřím, že se ti tu bude líbit. Už teď s mým týmem vymýšlíme obsah, který tě posune zase o trochu blíž k cíli.

Tak vítej a #zijsvesny 🖤

Honza Emler

CEO