Horizontální Doller Diář: Poznej křížence Diáře a Journalu!3 min read

Máš ve svém diáři radši horizontální uspořádání týdnů a sloupečkům příliš nefandíš? Tak to ti udělá radost nová verze našeho bestselleru Doller Diáře! Ten v sobě spojuje to nejlepší jak z Diáře, tak i z Journalu. Je to parádní kompromis mezi kreativitou a jasně danými mantinely. A nepochybujeme, že si ho zamiluješ!

Diář klasik vs. horizontální verze

Asi tě bude zajímat, co všechno je v naší horizontální novince jiné než v klasickém Diáři. A odpověď zní: jen týdenní uspořádání. Jinak jsou to dvojčata! Oba Diáře jsou motivační a nedatované – můžeš začít kdykoliv a nemusíš tak čekat se svými plány na začátek dalšího roku. Oba mají parádní minimalistický design. Oba jsou vyrobeny v ČR. Celé je to tedy o tom, jaký způsob plánování ti vyhovuje víc. 

Pro koho se horizontální Diář hodí?

Horizontální uspořádání bude vyhovovat každému, kdo potřebuje definované rozložení, ale taky dostatečnou porci svobody. Na levé straně najdeš týdenní přehled a na pravé straně volný list. Ten můžeš využít třeba na:

  • prodloužení dní v hektických týdnech
  • pracovní či školní poznámky
  • shrnutí daného týdne
  • kreslení, malování nebo koláže
  • myšlenkové mapy
  • habit trackery

Zkrátka a dobře, když máš nabitý týden, můžeš popsat obě dvojstrany, a pokud toho naopak moc v plánu nemáš, volná strana je ti plně k dispozici. Úúúplně na cokoliv! To je fér, ne?

Jak vyrábíme Doller Diář?

V DOLLERu se  kamarádíme s přírodou, a proto jsme zvolili výrobu, která je vůči životnímu prostředí šetrná. Každý Diář je vytištěn na ekologický papír s certifikací FSC (Forest Stewardship Council). To znamená, že při jeho zpracování nedošlo k devastaci přírody a nebyla porušena ani žádná lidská či pracovní práva. A na desky Diáře jsme použili sympatickou italskou vege koženku.

TIP!

K horizontálnímu Diáři můžeš přistupovat podobně jako k Bullet Journalu a dotvořit si ho podle svého vkusu a fantazie. Spoustu inspirace pro tvoření najdeš třeba na našem Pinterestu. Případně pokud tě zajímají rozdíly mezi Diářem a Journalem, mrkni ještě na tento článek.

Tak plánuj horizontálně a #zijsvesny!

Tvůj Doller 🖤