Co se v Dolleru chystá nového?3 min read

V době covidové jsme sice s našimi blízkými skoro pořád, ale často také, hlavně kvůli povinnostem a práci z domova, i od sebe. Je důležité nezapomenout na svoje nejbližší. I když jsi neustále v kontaktu s jinými lidmi na nekonečných online callech a webinářích, najdi si také čas na pořádný quality time s rodinou/spolubydlícím/partnerem ve skutečném světě. A pokud ti dělá problém všechno dohromady sladit, můžeš se těšit na novou verzi DOLLER Kalendáře, který ti plánování usnadní.

Kalendář pro efektivnější plánování

Kolikrát se ti už stalo, že si partner udělal jiné plány a zapomněl se o tom zmínit? V případě, že se podobná situace pravidelně opakuje, náš kalendář ti pomůže. Vyvěs ho na viditelné místo v bytě, kde oba často procházíte. Pak už jen stačí poznamenat si do okének své osobní i společné plány a předejdete zbytečnému nedorozumění. 

Doller Kalendář rád převezme roli šikovného prostředníka, který je pro sdílení informací a synchronizaci aktivit jako stvořený! Díky němu budete oba plánovat svůj čas efektivněji a nezapomenete na důležité události.

A jelikož každému vyhovuje trochu něco jiného, rozhodli jsme se vytvořit rovnou dvě verze nových kalendářů, aby si vybral úplně každý.

Týdenní kalendář

To tu ještě nebylo! S týdenním kalendářem budeš mít možnost plánovat nejaktuálnější věci a nebude tě zbytečně rozptylovat vědomí, co všechno tě v daný měsíc čeká. Zároveň si ale uchováš plány i na další týdny, aby nezůstaly zapomenuty. A asi tě nepřekvapí, že kalendář bude opět nedatovaný, můžeš tedy začít kdy chceš. 

Měsíční kalendář

Měsíční verze ti zase umožní naplánovat výhled na celý měsíc a po jeho uplynutí si sepsat celkové zhodnocení. Najdeš v něm i spoustu volného místa, takže ho můžeš využít třeba na zaznamenávání nových návyků a nakreslit si velký habit tracker. Pokud nevíš, jak na to, o habit trackerech jsme se už rozepsali v tomto článku

Oba tyto kalendáře budou navíc v novém menším formátu A4, takže je bez problému umístíš v podstatě kdekoliv. A skvělý je i použitý papír, který má vyšší gramáž. Proto na něj můžeš psát i fixami na alkoholové bázi. 

Nevíš si rady s plánováním?

Tématu společného plánování se budu v brzké době věnovat i na vlastní přednášce, která proběhne 27. 3. 2021 na Barcampu. Budu rád, když se tam, samozřejmě online, uvidíme. 🙂

O tom, jak pořádně plánovat s kalendářem, připravujeme brzy také samostatný článek. Sleduj proto naše sítě, ať ti nic neunikne! 

Váš Honza Emler 🖤