Doller Anketa: Jak trávíš lockdown?3 min read

Už je to rok, co jsme (až na pár krátkých přestávek) zavření doma. To už se docela nabízí otázka Jak trávíš lockdown? A přesně na to jsme se zeptali pěti zajímavých lidí v naší další anketě! 👇

Natalie M.

@nata_liii

Po pracovní stránce se pro mě tolik nezměnilo, jsem zvyklá pracovat z domova nebo třeba z druhýho konce planety, jen se mi teď slejvaj dny víc než dřív. Víkendy teď rozpoznávám podle toho, že mi nikdo nevolá a neodpovídá na maily. 😅 Ale teda chybí mi restaurace, galerie a zoo! A cestování!

Strejda Sandokan

@sandokanbistro

Rozhodl jsem se, že celou situaci kolem covidu vezmu jako příležitost pro realizaci věcí, které jsem odkládal. Zamakám na novinkách v bistru, ale budu investovat více času i do sebe. Opřu se do cvičení, budu pravidelně hrát na kytaru, číst… No a výsledek po roce je, že jsem zkoukl celej Netflix, piju skoro každý den a dost jsem přibral, ale je to krásný!

Aneta Zimová

@aneta.zimova 

Jak trávím lockdown?  S vínem. S prací (díky bohu!). S bělicím gelem na zuby, kterej mi nepomohl. S knížkama. S královnou Alžbětou na Netflixu. Se santalovým aromatickým olejem do vany. S mým milovaným manželem.

Honza Zima

@honza.zima

Já trávím lockdown prací, na kole, nebo u zubaře. A s mou milovanou manželinkou!

Ginger

@neobitchajna_ginger

Jako profesionální tanečnice jsem si musela během lockdownu udělat taneční sál z vlastního pokoje, kde cvičím, vymýšlím choreografie a učím online taneční lekce. Díky bohu za internety! 🙏🏻 Sice by se mohlo zdát, že přesun do online prostoru bude „easy“, ale není tomu tak, vyžaduje to spoustu času, kreativity a skills. Ovšem moc mi chybí živé shows, vystupování, divadla, koncerty a setkávání se s lidmi. Naučila jsem se ale i mnohem více oddychovat, rehabilitovat, zpomalit a cítím, jak je to prospěšné pro moje tělo.

A jak poslední dny trávíš ty?

Odpočívej, rozvíjej se a #zijsvesny i v lockdownu!

Tvůj Doller 🖤